Äntligen ett bubbelbadkar

Idag planerar jag och min partner att beställa en bubbelbadkar från trygghandel.se. Vi har noggrant övervägt detta beslut och nu är vi övertygade. Den modell vi har valt rymmer åtta personer, har massagestrålar och bekväma sittplatser som är ergonomiskt utformade. Dessutom kommer bubbelbadkaret vara energieffektiv och ha minimal påverkan på vår elförbrukning, vilket resulterar i ett något högre pris. Det var faktiskt svårt att välja vilken bubbelbadkar vi skulle satsa på, men tack vare hjälp från experter på trygghandel.se blev valet enkelt. Säljaren var uppmärksam och guidade oss genom den djungel av olika modeller, vilket gjorde det relativt enkelt att fatta beslutet. Att söka hjälp från kunniga säljare rekommenderas verkligen, de kan mer än man tror. ska jag säga Jag hade förutfattade meningar innan detta, men nu har jag helt ändrat uppfattning. Kanske beror det bara på att säljaren var riktigt bra, men det spelar ingen roll. Jag tror att vi har gjort ett bra och hållbart val för de kommande åren.

Leveranstiden beräknas till cirka en vecka, så nästa vecka på torsdag kommer bubbelbadkaret att vara på plats. Det känns riktigt bra faktiskt. Det ska bli otroligt skönt att kunna gå ut och slappna av i det varma bubbelbadkaret när man känner sig lite nedkyld. Det är också fantastiskt att ha ett bubbelbadkaret man har vänner på besök. Det ger kvällen en extra exklusiv känsla. Självklart tycker även barnen om det. De brukar fråga grannen om de får plaska runt i deras bubbelbadkar och oftast går det bra – åtminstone för en stund. Men ibland kan det bli lite för mycket plaskande, och då får man avbryta det på ett trevligt sätt.

Jag tänker att jag ska försöka ta några bilder och dela dem på min Instagram när bubbelbadkaret är på plats. Ni får se. På torsdag är det dags (om det inte blir försenat).