Glasfiberpool och bomber

Vi har bestämt oss. Det får bli så. Finns ingen tvekan längre. Det kommer vara värt varenda krona. Vi ska bygga pool. Ja, det är sant. Nu äntligen händer det. Poolen är på väg. Idag ska de komma. Gropen är grävd och allt är förberett, nu är det bara glasfiberpool malmö som saknas och de ringde nyss och sa att de är på plats om 30 minuter. Idag är alltså dagen. Som vi har längtat. Det var faktiskt min man som kom med idén för några månader sen. En pool är ju både bra för oss och för våra gäster, så vi beställde en pool enkelt och smidigt på nätet. Även entreprenaden bokade vi via hemsidan. Det har gått väldigt lätt faktiskt. Hoppas att det fortsätter så.

Fem timmar senare och poolen är på plats. Nu håller de på att fylla poolen med vatten. Kommer att ta ett tag, men nu är det nära. Snart gör vi första bomben, men inte sista, det kan jag garantera. Jag ska bomba hela jäkla sommaren. Hoppa alla gäster också bombar, då blir det riktigt mycket plask och vatten överallt. Det är cool!

Två dagar senare och bomben är gjord. Körde en 35 bombningar i poolen innan frukost, tänkte fortsätta med 35 till efter frukost. Blir kul. Gästerna tycker nog att jag bombar lite mycket, men vad ska jag göra. Det är ju så kul. Vad ska man göra istället? Nej precis, det finns ju ingenting att göra. Så jag kör på. De flesta gästerna har åkt hem för de tyckte att det blev för blött överallt. Men men, så kan det bli ibland. Några pengar får vi inte heller in, eftersom inga gäster är kvar särskilt länge. Jag får kanske omvärdera det här med vattenbombning. Det kanske inte är värt det helt enkelt! Hejdå.