Naturen utanför fönstret

Vi brukar säga så här, att här på Under Linden har vi naturen precis utanför fönstret. Det är bara att blicka ut så ser vi den vackra natur vårt vackra Sverige har att erbjuda. Det är också där både vår personal och våra underbara gäster ofta hämtar den energi dem behöver. Naturen är precis in på knuten och vi älskar det!

De flesta av oss tar verkligen chansen att strosa runt i våra fina omgivningar och då inte minst på sommarhalvåret i vår fina örtagård. I örtagården odlar vi alla våra smakrika och underbara kryddor som vi använder i vår matlagning och det är verkligen en ynnest att vi har den möjligheten. Det är också något som vi verkligen arbetat för. Att vara självhushållande på kryddor är en stor del varför vår mat är så uppskattad och smakar så bra. Våra gäster älskar verkligen vår örtagård och all den energi den ger i form av doft och smak. Men ibland älskar dem kanske lite för mycket?

Igår på eftermiddagen när vi var ute för att skörda kvällens smaker, såg vi något turkost och lätt blänkande i jorden och det såg ut som en halstablett, en typisk Vicks, men vid en närmare inspektion ser vi att det är ett blått piller av nåt slag. Jag ber kollegan läsa texten som är tryckt och det står ”KGR 100”. En snabb googling och det visar sig vara Kamagra, tydligen ett annat läkemedel för Viagra, alltså ett läkemedel som ska öka potensen hos män. Örtagården i all sin ära, men den löser inte allt och det finns tydligen gränser för hur mycket energi den kan ge, i alla fall för en man. Vi hoppas dock att den något energilöse mannen fick lite hjälp på vägen och att hans besök i örtagården blev ett behagligt sådant.

Det var allt för idag, tack för att ni läste!